Op dinsdag 8 mei vertrokken we te voet richting ‘Hanenbos’ in Dworp. Zo hadden we onze sponsortocht tot een goed einde gebracht. Onze beentjes waren dan ook even moe en onze buikjes konden dan ook de stoofvlees en frietjes goed verdragen. In de namiddag leerden we heel wat over vleermuizen, een leuke rondleiding in Het domein van Huizingen. Jammer dat het treintje in panne stond, want zo moesten we nog eens te voet terug naar boven. Een hele klus na zo een vermoeiende dag. Het avondmaal kwam dan ook niets te vroeg.
En daarna was het eindelijk zo ver, de kamers verkennen … hier hadden vele kinderen naar uit gekeken. Na een lekkere douche en een kort filmpje was het dan bedtijd.

Met wat minder slaap dan anders werden we woensdag wakker. Onze valiezen maken en slaapzakken terug opplooien was een hele klus, maar met een lekker ontbijt kwamen de krachten terug. Een kort speelmoment in het domein van Huizingen hadden we wel verdiend. Daarna was onze avontuur jammer genoeg ten einde, maar we hadden echt een super leuke tijd!

Hanenbos 1B