Het opstaan werd al wat moeilijker maar één keer gewassen en aangekleed waren we weer springlevend en klaar om er weer een leuke dag van te maken. Na ons stevig ontbijt vertrokken we naar het visserijmuseum. We waren hier in groepjes verdeeld en leerden heel wat bij over het leven van de vissers. Op het einde kregen we heel wat mooie vissen te zien.

Daarna was het tijd om onze hongerige buikjes te vullen met een pizza baguette en heerlijke groentjes. Lekker!

In de namiddag kwamen heel wat meesters en juffen ons bezoeken samen met onze directeur. Samen met hen trokken we het zwembad in. Er was een waterglijbaan,  een waterstroom, een groot waterkussen, … We hadden enorm veel plezier!

Na onze fijne namiddag moesten we een snelle douche nemen zodat we al snel klaar stonden voor ons avondeten. Het was vandaag gepaneerde vis, spinazie en aardappelen met als dessert chocoladepudding.

Na het avondeten was het eindelijk tijd voor onze casino. Hier keken we al de hele dag naar uit. We kregen allemaal  600 euro startgeld. Met dit geld konden we heel wat leuke spelletjes spelen zoals: roulette, vier op een rij, hoger-lager, 21, … We konden geld winnen maar jammer genoeg ook verliezen. Iedereen deed zijn uiterste best om het zo goed mogelijk te doen. Het was super!

Daarna namen we afscheid van de meesters en de juffen die ons een bezoekje brachten en gingen we naar onze kamers om onze tanden te poetsen en ons bedje in te kruipen. Slaapwel iedereen!

Groetjes van ons allemaal!

Zeeklassen 30/05