Facebook-logo-PSD

smartschool


Belangrijke documenten


Privacy op school

Wanneer u een beveiligingsincident vermoedt of u heeft een vraag over veiligheid van gegevens, verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk te melden via het meldpunt privacy@korha.be

Chrysantenverkoop voor verfraaiing van de speelplaats

afficheOp het einde van deze maand herdenken wij het heengaan van onze dierbaren. Velen onder u gaan dan even langs naar het kerkhof om het graf te versieren met bloemen.

Tijdens deze gelegenheid wil de pastorale ploeg van onze school chrysanten verkopen tegen een democratische prijs van 5 euro. Bij aankoop van 3 potten betaal je maar 14 euro!

Vorig jaar werd een groot succes en zijn er 5 stevige grote banken aangekocht voor op de speelplaats. Dit jaar gaat de winst van deze actie ook volledig naar de verdere verfraaiing van de speelplaats.

Via je smartschoolaccount kan je een bestelbon invullen voor 24 oktober en deze, samen met het gepaste geld, onder gesloten omslag af te geven aan het secretariaat.
Indien je van buiten de school wil bestellen, kom je even langs op het secretariaat en betaal je daar je chrysantenaankoop.

De bloempotten kunnen afgehaald worden op donderdag 27 en vrijdag 28 oktober van 15u tot 17u.

Wij danken jullie nu reeds bij voorbaat voor jullie medewerking en vrijgevigheid.

De pastorale ploeg