Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /home/sites/olvrode.be/public_html/secundair/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 61 OLWeetje | Onze-Lieve-Vrouwinstituut

Facebook-logo-PSD


Belangrijke documenten


Privacy op school

Wanneer u een beveiligingsincident vermoedt of u heeft een vraag over veiligheid van gegevens, verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk te melden via het meldpunt privacy@korha.be

OLWeetje

December 2014

Kerstvakantie … Bij sommigen roept het visioenen op van eindeloze feesten, anderen gaan helemaal op in het kerstshoppen. Voor leerlingen en schoolpersoneel is het in elk geval een welgekomen onderbreking van de schoolse routine.

Ook de voorbije maanden werd die routine al enkele keren doorbroken met speciale initiatieven, uitstappen, bezinning, lessen die het klassieke patroon niet volgden. Hopelijk vinden jullie de tijd om te lezen wat het voorbije trimester zoal bijzonder maakte voor onze leerlingen.

Uiteraard staat niet alles in dit schoolkrantje, hopelijk geeft het wel een beeld van wat er leeft. Achteraan staat ook een afdeling Engelse verhaaltjes. Zo kan u zelf beoordelen hoe het met de talenkennis van de leerlingen gesteld is.

Lees meer

Juni 2014

Het schooljaar 2013-2014 was een goedgevuld jaar. Naast de lessen waren er vele vakoverschrijdende activiteiten, zoals uitstappen naar musea, projectdagen, auteurslezingen, theatervoorstellingen, een verkiezingsdebat enz. Binnen de lessen waren er vernieuwingen zoals het werkplekleren in de richting Kantoor. Bovendien viel er ook regelmatig iets te vieren: een mooie opbrengst van een actie voor het goede doel, de laatste 100 dagen voor de zesdejaars, mooie prestaties in competities, de OLVday.

Lees meer