Facebook-logo-PSD

smartschool


Belangrijke documenten


Privacy op school

Wanneer u een beveiligingsincident vermoedt of u heeft een vraag over veiligheid van gegevens, verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk te melden via het meldpunt privacy@korha.be

Werken Oude Stationstraat

rodeIn het park Novarode is het eerste appartementsblok aan de Oude Stationsstraat (de kasseiweg parallel met de Stationsstraat) bijna afgewerkt. De bouwheer moet nu alle nutsleidingen (water – elektriciteit – gas – TV – telefoon) aanleggen om de appartementen woonklaar te maken. Aansluitend aan deze werken wordt de toegang tot het gebouw en de parking in de zone heraangelegd.

stationstraatDeze werkzaamheden starten opĀ maandag 7 december 2015. Vanaf dat ogenblik is verkeer langsheen de Oude Stationsstraat niet meer mogelijk. Ook zullen de parkeerplaatsen in deze zone niet meer beschikbaar zijn. Het einde der werken wordt verwacht tegen de paasvakantie 2016.

Wij vragen u om bij het brengen en afhalen van de leerlingen maximaal gebruik te maken van de parking langs de Gemeentehuislaan en de parking ter hoogte van de kerk.

Wij rekenen op uw medewerking en danken u voor uw begrip.