Hallo iedereen

 

De morgenstond heeft sneeuw in de mond. Dat was toch zo bij de leerlingen van 6C. Vanmorgen was het hun beurt om gewekt te worden met sneeuw. Hier ook enige weerstand maar anderen ondergingen hun lot. In 6A was Lize jarig en ook zij werd gewekt op de tonen van ‘Happy birthday’.

 

Na het ontbijt haastte iedereen zich naar het zonneterras voor de dagelijkse afspraak met de skimoni. Het zonnetje was ook nog steeds van de partij en dus beleefde iedereen weer een fijne voormiddag op de ski’s. Hier worden stilaan olympische atleten gevormd. Dit kunnen we toch afleiden uit de verhalen die we achteraf te horen kregen.

 

In de namiddag wandelden we niet maar speelden we een groot spel o.l.v. de moni’s. In groepjes voerden we allerlei opdrachten uit. Gelukkig waren het veel spelletjes in de sneeuw want die aantrekkingskracht blijft groot. Wat gaan we dat missen als we terug in België zijn.

 

De zon was ondertussen achter de wolken verdwenen en dus waren we blij met een warme choco bij het vieruurtje. Ook een heerlijke douche lieten we niet aan ons voorbij gaan. We trokken onze feestelijke kledij opnieuw aan want onze juffen en meesters nodigden ons na het avondeten uit voor een feestje in de bar.

We werden in groepjes verdeeld om te quizzen. Muzieknummers benoemen, uitbeelden, herkennen van pictogrammen,… waren enkele rondes. Tussendoor werden de beentjes losgegooid op de dansvloer. Van vermoeidheid was geen sprake meer. De foto’s zijn een mooi bewijs van hoe leuk het hier was vanavond. Veel te snel was het weeral tijd om in bed te kruipen. Het duurde geen 5 minuten of iedereen vertoefde in dromenland. Ondertussen is het opnieuw beginnen sneeuwen en het weerbericht voorspelt sneeuw tot maandag. Er zal dus weer een mooi pak verse sneeuw liggen morgenvroeg.

 

De dagen vliegen voorbij en we zoeken koortsachtig naar een manier om de tijd tegen te houden. Voorlopig lukt ons dat niet en dus blijven we maar genieten van elk moment.

 

Dikke zoenen van jullie happy, happy, happy kids!!!

 

zaterdag 12 januari 2019