Na een rustige busreis kwamen we aan rond 11.45 uur in het Reigersnest. We hebben meteen alle valiezen uit de bussen gehaald en een plaatsje gegeven in de kelder. Wij mochten dan al meteen genieten van het zonnetje en de gezonde zeelucht terwijl onze juffen al onze valiezen naar de juiste verdieping brachten.

 

Rond 12.30 uur mochten we aan tafel. We konden kiezen uit heel wat lekkere groenten en daarbij kregen we een lekkere sandwich.

 

Na het middagmaal trokken we naar onze kamers want we waren wel erg benieuwd bij wie we op de kamer gingen liggen. We waren allemaal heel blij!

 

We wandelden naar het strand waar de garnaalkruiers ons al stonden op te wachten.
De wind maakte het hen niet gemakkelijk. We waren heel nieuwsgierig om te zien wat ze gevangen hadden. Tot onze grote verbazing komt er uit die netten meer dan enkel garnaaltjes. Zo ondervonden we dat krabben heel hard in onze vingers kunnen knijpen ;).

 

Nadien gingen we terug naar onze kamer en konden we eindelijk onze valiezen leegmaken.
Daarna volgde het avondeten: groentesoep, cordon bleu met boontjes, perziken en rijst. En een yoghurtje als dessert.

 

Iedereen is hier goedgehumeurd en geniet van het prachtige zonnetje! Sommige kinderen hebben zelfs al een kleurtje. De glimlachjes kan je van ieders gezicht aflezen! Dat belooft een prachtige week te worden.

 

 

Veel zonnige groetjes!

 

 

 

Maandag 13/05/2019