Iedereen had goed geslapen en we konden weer aan een nieuwe dag beginnen. We begonnen allemaal met een stevig ontbijt. Er was voor iedereen wat wils: brood, beleg, confituur of choco, verschillende soorten cornflakes, yoghurt, …

 

Dankzij het stevig ontbijt hadden we voldoende energie om aan de slag te gaan met de ‘zeekoffer’: we onderzochten eb en vloed, gingen met onze neus in de wind staan, ruimden het strand op, inspecteerden heel wat schelpen, enz… Een hele fijne, zonnige voormiddag!

 

Terug in het Reigersnest kregen we een lekkere maaltijd: lasagne en een stukje fruit.

 

Met onze volle maag waren we weer klaar voor een actieve namiddag op het strand. Er waren heel wat leuke activiteiten. Een klas startte aan de gocarts, een andere klas speelde ‘Stratego’ op het strand en nog een andere klas had vrij spel op het grote ‘spinnenweb’ en speelde in de duinen. We hebben ons super geamuseerd!

Na een heerlijke douche en een stevige honger genoten we van het avondbuffet. Als avondmaal kregen wij: wortelsoep, gehaktballen in tomatensaus met puree en groentjes. Als dessert kregen we fruitsla.

 

Om onze tweede fantastische dag af te sluiten kregen we een leuke piraat op bezoek. Hij vertelde ons zijn wildste verhalen en zong met ons een vrolijk zeemanslied. Tevreden en voldaan kropen we,  iets later dan normaal, onder de wol.

 

Stevige knuffels van jullie stoere piraten!

Dinsdag 14/05/2019