Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt konden weer aan een nieuwe dag beginnen.

 

In de voormiddag brachten we een bezoek aan de molen en speelden een Zweeds loopspel. Om de beurt ging één klas de molen bezoeken. We beklommen de toch wel steile trap en gaven onze ogen de kost. Het uitzicht was er prachtig en de rondleiding zeer interessant. We werden ook als een meelzak naar beneden gelaten. Daarna begon de afdaling. Onze juffen en meneer Jan zorgden ervoor dat iedereen weer veilig aan de grond geraakte. Ondertussen speelde de andere klas een spel waarbij ze quizvragen moesten beantwoorden door veel te lopen en een andere klas genoot van de rust rond de molen.

 

Daarna was het tijd om onze hongerige buikjes te vullen met pizza en heerlijke groentjes. Lekker!

 

In de namiddag kregen we voldoende tijd om vrij te spelen op het strand. De schepjes, emmertjes,… werden bovengehaald. Al snel stonden de eerste zandkastelen recht, dat verdiende een ijsje!

 

Dan was het tijd om ons te wassen zodat we fris gewassen aan tafel konden. Voor onze laatste avond had de kok een verrassing: tomatensoep, stoverij met kroketten en bijhorende groentjes. Als dessert (nog maar eens) een ijsje.

 

Tot slot hebben we meegedaan aan het ‘Swingpaleis’. Hier moesten de jongens het opnemen tegen de meisjes. Er waren 4 rondes die rond muziek draaiden. Zo moesten we artiest en liedje raden, was er een stop de band ronde, …  Tevreden maar toch wel met spijt in ons hart kropen we nog een laatste keer onder de wol. Want eigenlijk  zouden wij graag nog een weekje langer willen blijven… Om jullie niet verdrietig te maken, zullen we morgen toch maar onze kamers opruimen en de koffers maken. Dan zien jullie ons morgen terug rond 15.00 op de parking van Novarode.

 

Tot dan!

Groetjes van ons allemaal

 

Donderdag 16/05/2019