Het opstaan werd al wat moeilijker maar één keer gewassen en aangekleed waren we weer springlevend en klaar om er weer een leuke dag van te maken. Na ons stevig ontbijt trokken we terug naar de dijk, het strand en de duinen. Hier speelden we ‘het grote piratenspel’! Om de piratenboten te overmeesteren, moesten we op heel wat vragen een antwoord weten. Hiervoor waren er hulpkaarten maar deze konden we enkel bemachtigen door ze te zoeken op de schatkaart aan de hand van coördinaten. De piraten zagen al hun boten zinken dus onze missie was geslaagd!

 

Daarna was het tijd om onze hongerige buikjes te vullen met een hotdog aangevuld met groenten uit de saladebar. Lekker!

 

In de namiddag kwamen heel wat meesters en juffen ons bezoeken. Samen met hen trokken we het zwembad in. Er was een waterglijbaan,  een waterstroom, een groot waterkussen, … We hadden enorm veel plezier!

 

Na onze fijne namiddag moesten we een snelle douche nemen zodat we al snel klaar stonden voor ons avondeten. Het was vandaag gepaneerde vis, wortelen en aardappelen met als dessert pudding.

 

Na het avondeten was het eindelijk tijd voor onze casino. Hier keken we al de hele dag naar uit. We kregen allemaal  600 euro startgeld. Met dit geld konden we heel wat leuke spelletjes spelen zoals: roulette, vier op een rij, hoger-lager, 21, … We konden geld winnen maar jammer genoeg ook verliezen. Iedereen deed zijn uiterste best om het zo goed mogelijk te doen. Het was super!

Daarna namen we afscheid van de meesters en de juffen die ons een bezoekje brachten en gingen we naar onze kamers om onze tanden te poetsen en ons bedje in te kruipen.

 

Slaapwel iedereen!

 

Groetjes van ons allemaal!

Woensdag 15/05/2019